Clear Value op het DeMeter-event over Marketing Automation

DeMeter Marketing AutomationMarketing Automation beperkt zich in de praktijk vaak tot het kiezen van een softwarepakket. Het is 1 van de 5 stappen, en de minst bepalende voor succes. Frans Melenhorst van Clear Value lichtte ze toe tijdens zijn presentatie tijdens het derde DeMeter thema event van 2016.

Op 23 maart 2016 vond in de Jaarbeurs het 3de DeMeter thema event van 2016 plaats met als onderwerp: Marketing Automation. Het stelt de organisaties in staat om de krachten van technologie, data en insights te bundelen en zo te komen tot betere resultaten. Frans Melenhorst van Clear Value vertelde op basis van ervaringen uit de praktijk waar marketing automation haar toegevoegde waarde laat zien. En met welke 5 stappen de invoering van marketing automation succesvol wordt toegepast. Ga naar downloads voor zijn presentatie.