De beste bomen in het bos vinden we.

marketing_technology_jan2015-1920Het aantal oplossingen voor customer data management (CDP‘s), CRM, datamining, marketing automation, proces optimalisatie, recommendatie en meer is groot en groeit bijna dagelijks. Als je niet in dit vakgebied thuis bent, is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij houden de ontwikkelingen voortdurend in de gaten om per opdrachtgever de tools te kunnen selecteren die de klantprocessen en de daarbij betrokken afdelingen optimaal ondersteunen.

Onafhankelijk, dus we kiezen de oplossing die het beste uw proces en ambities ondersteunt

Er zijn oplossingen die in korte tijd vaak worden ingezet of worden uitgenodigd voor een demo. Bij het maken van de keuze is het voor onze opdrachtgevers belangrijk, dat wij onafhankelijk zijn en hen daardoor op een onafhankelijke manier de oplossing kunnen selecteren die het beste aansluit bij hun ambities. Geen “wij van wc-eend..” dus.

Ruime ervaring

We hebben veel vooraanstaande ondernemingen mogen ondersteunen bij de selectie van de juiste software-oplossing, variërend van Albert Heijn, PLUS Retail en Prénatal tot Wehkamp.nl, DTG.nl en VakantieVeilingen.nl.

Graag vertellen we vrijblijvend meer over onze aanpak en ervaring. Neem voor meer informatie contact op met ons:

Klik hier en neem contact met ons op