Big Data in Retail: too big to ignore

ism omnichannel event-big-data-in-retail-ism-15-nov-2016-rDownload hier de uitgebreide reader van Frans Melenhorst over Big Data in Retail, waar hij zijn presentatie op baseerde voor het ISM Omnichannel Event 2016.

Jaarlijks worden er nieuwe hypes gepresenteerd als de Nieuwe Heilige Graal voor retail. Zo ging het ook met big data. Maar big data is de hype voorbij en te belangrijk geworden om te negeren: het blijkt een waardevolle bron van klantkennis waar online spelers al van profiteren en waar veel traditionele retailers moeite mee hebben. Even praktisch: wat is big data? En waar zit die kracht van big data en hoe zet je het in? Wat zijn goeie cases? Daar gaat deze presentatie over.

Marketing automation: de 5 successtappen

DeMeter Marketing AutomationDownload hier de presentatie van Frans Melenhorst over Marketing Automation. Hij hield deze presentatie op 23 maart tijdens het derde DeMeter thema event van 2016 getiteld “De Marketing Automation Revolution”.

Marketing Automation stelt B2B- en B2C-organisaties in staat om de krachten van technologie, data en insights te bundelen en zo te komen tot betere resultaten. Frans Melenhorst van Clear Value vertelde op basis van ervaringen uit de praktijk waar marketing automation haar toegevoegde waarde laat zien. En met welke 5 stappen de invoering van marketing automation succesvol wordt toegepast.